Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu

Okul 0488 341 2155 Nurullah ASLAN (Okul Müdürü)
Bağlarbaşı Mahallesi Garip Cadde 72300 Gercüş/BATMAN
Vizyon
VİZYONUMUZ Gercüş halkının; çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal,kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmek. İnanıyoruz ki… Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, İnanıyoruz ki… Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki… Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki… Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Başarılar
Orta öğretime sınavla öğrenci alan çeşitli okullara 2011/2012 eğitim öğretim yılında 34 öğrenci yerleştirdik. Aynı eğitim öğretim yılında 5 spor dalında il çapında çeşitli dereceler aldık.
DERS BAŞLAMA:08.30 DERS BİTİŞ:15:00
Ulaşım
İlçe merkezinden İl merkezine saat başı araç kalkmaktadır. Ulaşım karayoluyla sağlanmaktadır.
Okulumuz İlçe merkezinde yer alır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezinde yer alır. İl merkezine uzaklığımız 58 km´dir. Mardin´in Midyat ilçesine 14 km uzaklıktadır.