Mrt

Öğrencilerimize, Sınır Koyma Semineri verildi. Kişisel, sosyal ve fiziksel sınırların bizleri koruyacağı ve sınırlarımızı korumak için neler yapmamız gerektiği anlatıldı.

Mrt

Çanakkale zaferimiz 109 yaşında.18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da kutlandı. Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımız; çeşitli etkinlikler ve  öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve günün önemini belirten sözler ile gerçekleştirildi. Sınıflarımızda eğitici videolar izletildi. Güne özel Pano hazırlandı.

Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kahraman şehit askerlerimizi ve gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, Fen Bilgisi öğretmenimizin eşliğinde geleceğin yıldızları programı kapsamında 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için Deneyap sınavına girdiler. Teknolojiye olan ilgilerini pekiştirmek ve yeni deneyim fırsatı yakalamak adına önemli bir adım attılar. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında takımımız şampiyon oldu. Finalde Ziya Gökalp Ortaokulunu 4-0 yenen takımımız kupayı kaldırdı.

Gol kralı Mustafa ASLAN oldu.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Batman'da düzenlenen basketbol turnuvasında okulumuzun kız öğrencileri Batman 3. oldu. Emeği geçen öğrencilerimizi ve Mehmet öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Batman merkezde düzenlenen bölge tübitak sergisinde öğrencilerimiz, birbirinden farklı alanlarda sergilenen projeleri inceleme fırsatı buldu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun rehber öğretmeni tarafından farklı kademelerdeki öğrencilerimize siber zorbalık ve bilinçli internet kullanımı konularında seminer düzenlendi. Siber zorbalık nedir? İnternet güvenli bir şekilde nasıl kullanılır? Okul içerisinde güvenli internet kullanımı nasıl gerçekleştirilir? konularında bilgilendirme yaptı.Öğrencilerimizin merak ettikleri soruları cevapladı. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde 6. sınıf kademesinde kodlabüyü etkinlikleri yapılıyor.Bu platform ile öğrencilerimiz kodlama becerilerini geliştirmektedirler.

Şbt

Batman'da düzenlenen atletizm yarışmalarında okulumuzun öğrencilerinden küçük kızlarda Batman 2.liği, küçük erkeklerde Batman 2.liği ve yıldız erkeklerde Batman 3.lüğü geldi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÖKALP hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Şbt

Okulumuzun bütün sınıflarında 28 Şubat Sivil Savunma Haftası sebebiyle afet videoları izletildi.