Ekm

İlçemizde düzenlenen 2. Gercüş Bağ Bozumu Festivaline okulumuz olarak ve öğrencilerimiz ile katıldık.

Uçurtma şenliğine katılan öğrencilerimiz, uçurtma uçurtmanın keyfini yaşadılar.

Ayrıca okulumuzca stant kurup festivale eşlik ettik.

Ekm

Öğretmenlerimiz, 8. sınıf öğrencilerimize yönelik LGS sınavı hakkında seminer verdi.

Kitap okuma, tekrar etme, düzenli ders çalışma, soru çözme vb. konularda detaylı bilgi aktardılar.

Tüm branşların soru dağılımı, nasıl sorular çıkabilir, hangi konulardan gelebilir vb. konular hakkında tanıtımlar yapıldı.

Son bölümde soru cevap yapıldı. Öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sordular.

Değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

26 Eylül salı günü Mevlid Kandili olması sebebiyle yatılı öğrencilerimiz ile Hicret Camiisi'ne gidilmiştir. Öğrenciler, Hz. Muhammed'in (s.a.v)hayatını, ailesini, güzel ahlakını, dünyayı şereflendirdiği gecenin önemini camii imamı Mehmet Mahsum ERSÖZ'ün vaazı ile pekiştirdi.

Görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Bütün islam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sene başı toplantısı gerçekleşti. Bi önceki dönem değerlendirilip, bu dönem neler yapılması gerektiğine dair kararlar alındı.

Bu dönemin bütün eğitim camiası adına hayırlı olmasını diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim döneminin son gününde öğrencilerimiz karne heyecanı yaşadılar.

Sayın Kaymakamımız Muhammed ÖZTAŞ, Şube Müdürlerimiz İshak Büyükkaya ve Sahip AY okulumuzun öğrencilerine karnelerini verip, iyi dileklerde bulundular.

Haz

Okulumuzda yapılan dönem sonu toplantısında 2022-2023 eğitim öğretim yılı değerlendirildi. Gelecek sene neler yapılması gerektiği konusunda işbirliği sağlandı.

Haz

Okulumuzda gerçekleşen resim ve spor etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz eserlerini sergiledi. Birbirinden güzel eserler ortaya çıktı.

Afişler aşağıda sunulmaktadır.

Haz

Okulumuzun eski mezunlarından olan yazarımız Behçet GÜLENAY, çocuklarımızla söyleşi ve imza etkinliği düzenledi.Öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Kitap okumanın gençlerin kişisel gelişiminde önemli bir etken olduğunu ifade eden GÜLENAY; “Kitapla yetişen nesiller başarı dolu, iyi bir geleceğe doğru koşan bireyler olarak yetişecektir. Kitap okuyan ve okuduklarını iyi değerlendirebilen öğrenciler, başarıya ulaşmada bir adım önde olmaktadırlar." diyerek öğrencilerimize kitap okumanın öneminden bahsetti. Soru cevap kısmından sonra öğrencilerimiz ile imza etkinliği düzenledi.

Kendilerine okulumuza teşrif ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Haz

Öğrencilerimizin trafik kuralları hakkında bilgi edinmelerini sağlayan polis ekibi, öğrencilerin trafik konusunda bilinçlenmeleri ve öğrenciler üzerinde farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerimizden gelen soruları cevapladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzun pansiyonunda dönem boyu devam eden Kur'an ve temel dini bilgiler kursu kapsamında, Kur'an'ı Kerim'e geçen öğrencilerimize ve yarışma sonrası öğrencilerimize hediyeler verildi.

Haz

"Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve öğreteninizdir." (Hadis-i Şerif)

Kur'an'ı Kerim dersinden başarı gösteren öğrencilerimize belgeleri ve ödülleri törenle verilmiştir.

Dersin öğretmeni Şehmus ALTUNKAYNAK'a emeklerinden dolayı teşekkür eder, gayretlerinden ve başarılarından dolayı da öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimizin Kur'an ahlakıyla ahlaklanması ve Kur'an'ı Kerim'i hayatlarına düstur edinmeleri temennisiyle...

Haz

Okulumuzda sportif faaliyetler kapsamında öğrencilerimiz birbirleri ile beyzbol ve masa tenisi maçları yaptılar.

Ayrıca öğrencilerimizin sosyal, fiziksel ve diğer alanlarda gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla farklı etkinliklerimiz yapılmaktadır.

OKUL SİTEMİZ YAYINDA.

Linke veya Fotoğrafa tıklayıp inceleyebilirsiniz

May

Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına,

çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim,

kalbiselim ve zevkiselim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçlayan "ÇEDES" Projesi kapsamında "okul çevresi temizleme" etkinliği yaptık.

Mrt

Toplum Sağlığı Merkezinden gelen değerli hocalarımız, okulumuz öğrencilerine seminer verdi.

Genel sağlık, hijyen, verimli çalışma vb. konularda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Öğrencilerimiz için dikkat çekici ve verimli bir sunum gerçekleşti.

Özellikle 8. sınıf öğrencilerimiz için, lise sınavına çok kısa bir süre kalan şu dönemde, etkili bir seminer gerçekleşti.

Değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz.