BATMAN / GERCÜŞ - Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu

Ock

Başkanlığımız, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Bu doğrultuda okulumuzun öğrencilerinin bilinçlenmesi için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Ara

Beslenmenin kan şekerine nasıl etki ettiğine ve önceden planlamaya önem gösterdiğimizde öğrencilerimizin daha güvenli ve kendini ait hissettiği bir okul yaşamı olmasını sağlayabiliriz. Besinler ve tip 1 diyabeti daha iyi anlamak ve günlük beslenme rutinleri için öğrencilere yardımcı olmak amacıyla okulumuzun hemşiresi ile beraber öğrencilerimiz ile farkındalık etkinliği yaptık.

Türkçe Dersi 5.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Türkçe Dersi 6.Sınıf 2.Yazılı Ortak Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Türkçe Dersi 7.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Türkçe Dersi 8.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Sosyal Bilgiler Dersi 6.Sınıf 2.Yazılı  Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Sosyal Bilgiler Dersi 7.Sınıf 2.Yazılı  Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Sosyal Bilgiler Dersi 8.Sınıf 2.Yazılı  Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

İngilizce Dersi 5.Sınıf 2. Sınavı Yazılı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

İngilizce Dersi 6.Sınıf 2. Sınavı Yazılı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

İngilizce Dersi 7.Sınıf 2. Sınavı Yazılı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

İngilizce Dersi 8.Sınıf 2. Sınavı Yazılı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi 5.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi 6.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi 7.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi 8.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Matematik Dersi 5.sınıf 2. Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Matematik Dersi 6.sınıf 2. Yazılı Ortak Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Matematik Dersi 7.sınıf 2. Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Matematik Dersi 8.sınıf 2. Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Fen Bilimleri Dersi 5.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Fen Bilimleri Dersi 6.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Fen Bilimleri Dersi 7.Sınıf 2.Yazılı Ortak Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

Fen Bilimleri Dersi 8.Sınıf 2.Yazılı Sınavı Konu Bazlı Dağılım için tıklayınız

CEMRE DERGİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine mesleki tanıtım kapsamında müftülükten vaiz gelerek mesleğini tanıttı. Son bölümde öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladılar.

Okulumuza gelen vaizimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun bilişim öğretmeni tarafından öğretmenlerimize excel eğitimi verildi.

Ara

Meslek tanıtımı olarak okulumuza polisler davet edildi.İlçemizde görev yapan polisler, öğrencilerimize hem meslek tanıtımı yaptılar hem de trafik kuralları, siber zorbalık vb konularda eğitim verdiler.

Kendilerine okulumuza geldikleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

Son dönemlerin popüler mesleklerinden olan yazılım, 3b tasarım, robotik kodlama ve değerler eğitimi içerikleri gibi konularda faaliyet gösteren İcathane'ler ülkemizin gençleri için büyük bir fırsat. Bu vesile ile öğrencilerimizi Fen Bilimleri Öğretmenimiz gözetiminde Batman İcathane Merkezine götürdük. Öğrencilerimiz birçok konuda bilgi sahibi oldular.

İlgililere çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun eski mezunlarından değerli Profesör Doktor Abdulkadir LEVENT'in bizleri daveti üzerine, Batman Üniversitesi Kimya Laboratuvarına ziyaret gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi samimi şekilde karşılayan hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin tarih bilinci kazanmaları, Hasankeyf'in görkemli tarihi hakkında bilgi sahibi olmaları ve çeşitli koleksiyonlar arasından kendi ilgilerini cezbedenleri inceleme imkanı elde etmeleri bakımından verimli ve keyifli bir gezi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

Ara

Okulumuzun öğrencileri ile Şehit Kadri Yıldız İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlemiş olduğu TUBİTAK 4006 bilim fuarına katıldık.

Fuarı gezen öğrencilerimiz, görevli öğrencilerin projeleri sunmasıyla birlikte meraklarını giderdiler.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG); okul içinde ve dışında öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini destekleyen, etkili öğrenme ve öğretme ortamları oluşturmada öğretmene destek sağlayan eğitimlerin verilmesine başlandı. Rehber öğretmenimiz tarafından okul temelli mesleki gelişim kapsamında kayıp ve yas sürecinde öğretmenin rolü konulu seminer düzenlendi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Sayın Valimiz Ekrem CANALP'ın ilimize gelmesiyle birlikte hayata geçirilen EBAP, okullarımızın eğitim ve öğretim performansını hem okul bünyesinde hem de diğer okullar ile karşılaştırmalı olarak ölçülmesini mümkün kılan bir sistemdir. Proje ile birlikte eğitimde kalite standartlarını yükselterek öğrencilerimizin potansiyellerini en üst seviyede kullanabilmelerine olanak tanımak adına önemli bir adım atılmıştır. Bu doğrultuda okulumuzun öğretmenleri ile toplantı yapıp gerekli bilgilendirmeleri sağladık. Toplantıya Şube Müdürlerimiz Sahip AY ve Mehmet Şerif KIZMAZ katıldılar.