Ekm

Bu yıl 6. düzenlenen Batman Kitap Fuarına her kademeden öğrencilerimizi götürdük.

Öğrencilerimiz kitap yazarlarıyla buluştu. İmzalı kitap alma fırsatı yakaladılar. Birçok yayınevinin kitaplarını inceleyip istedikleri kitapları aldılar.

Öğrencilerimiz ile birlikte güzel anılar biriktirdik.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun bu yıl Liselere Giriş Sınavı'na(LGS) girecek 8.sınıf öğrencilerini Batman merkezde bulunan nitelikli liselere götürdük.

Liselerin puanları, imkanları, eğitim kalitesi, ulaşım durumu, pansiyonları vb. konularda bilgiler edindik.

Önceki senelerde mezun olan öğrencilerimiz ile karşılaştık ve durumları hakkında bilgi aldık.

Öğrencilerimiz geziden oldukça memnun kaldılar ve ders çalışmak konusunda daha fazla motive oldular.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi okul aile birliği toplantısı yapıldı.

Toplantıda gündüzlü, taşımalı ve yatılı öğrencilerimizin ders başarısı, disiplin durumları, okul uyum problemleri, okul başarısında ailenin rolü vb. konularında gerekli bilgiler verildi.

Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Gercüş Orman İşletme Şefliği'nin yardımlarıyla idarecilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla okul bahçemizde fidan dikme etkinliği yapıldı

Ekm

Okulumuzda haftada 2 gün öğrencilerimizin zihnini açmak, ilk derse enerjik ve odaklanmış şekilde girmeleri amacıyla beden eğitimi öğretmenimiz rehberliğinde sabah sporu etkinliği yapılıyor.

Ekm

Öğrencilerimizin  sorumluluk bilincini arttırmak ve hayvan  sevgisini aşılamak amacıyla ekim ayı boyunca okul öğrencileriyle hayvanlara yardım etkinliği yapıldı.

Okulumuzun havlusunda bulunan yavru kediye öğrenciler kulübe yaptı ve besin ihtiyacı karşılandı.Kedinin ayağının kırık olduğunu fark eden öğrenciler okulda yardım kampanyası başlatarak para topladılar ve yavru kediyi veterinere götürdüler.

Teknoloji tasarım dersinde öğrenciler kuşlar için kuş yemlikleri yapıp okul bahçesindeki ağaçlara astılar.

Ekm

Sağlıklı bir nesil için kaliteli su tüketmek çok önemlidir.

Okulumuz öğrencilerinin daha sağlıklı bir şekilde su tüketmeleri için okulumuzun girişimleri ile binamıza bir hayırsever vesilesiyle çeşme yapıldı.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimize deprem ile ilgili seminer verildi.

Okul panosu hazırlandı ve okul geneli kapsamlı şekilde deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Sivil savunma kulubü öğretmenleri Emine KARAKOÇ ve Barış KARAKOÇ hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Yazılı Sınav Tarihleri aşağıdaki tabloda mevcuttur.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen basketbol turnuvası kıyasıya mücadeleye ve heyecana sebep oldu.

Katılım gösteren ve dereceye giren öğrencilerimize ödülleri öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi.

Katılım gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÖKALP hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

İlçemizde düzenlenen 2. Gercüş Bağ Bozumu Festivaline okulumuz olarak ve öğrencilerimiz ile katıldık.

Uçurtma şenliğine katılan öğrencilerimiz, uçurtma uçurtmanın keyfini yaşadılar.

Ayrıca okulumuzca stant kurup festivale eşlik ettik.

Ekm

Öğretmenlerimiz, 8. sınıf öğrencilerimize yönelik LGS sınavı hakkında seminer verdi.

Kitap okuma, tekrar etme, düzenli ders çalışma, soru çözme vb. konularda detaylı bilgi aktardılar.

Tüm branşların soru dağılımı, nasıl sorular çıkabilir, hangi konulardan gelebilir vb. konular hakkında tanıtımlar yapıldı.

Son bölümde soru cevap yapıldı. Öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sordular.

Değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

26 Eylül salı günü Mevlid Kandili olması sebebiyle yatılı öğrencilerimiz ile Hicret Camiisi'ne gidilmiştir. Öğrenciler, Hz. Muhammed'in (s.a.v)hayatını, ailesini, güzel ahlakını, dünyayı şereflendirdiği gecenin önemini camii imamı Mehmet Mahsum ERSÖZ'ün vaazı ile pekiştirdi.

Görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Bütün islam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyoruz.